СЕРУМ ЗА МИГЛИ LATISSE

latisse-5mlLatisse удължава миглите, както и ги прави по-дебели и по-плътни. Въпреки факта, че продуктът е доста трудно да се купуви, много хора твърдят, че са го използвали. Освен това, някои хора съобщават, че ефектът, предоставен от Latisse е незабавен, други казват, че е трябвало да чакат дълго, за да се получиат никакви резултати.

Освен това, Lattise е затворен в малка бутилка, затворена с коркова тапа. Оптиката на бутилката улеснява разпространението на няколко капки чрез използването на четка, които трябва да се поставят върху горните клепачи. Долните клепачи се снабдяват с продукта по време на сън. Процедурата трябва да се повтаря всяка вечер върху почистена и суха кожа на клепачите.

Не се препоръчва да се оставят остатъци от грим защото Latisse не може да работи на 100% на непочистени повърхности.

По време на курса на лечение, може да получите нежелани реакции, причинени от серума Latisse. Може да се развие зачервяване на очите, чувствителни клепачи, отоци под очите и спукани капиляри. За щастие, раздразненията се очаква да изчезнат след няколко дни. В случай, че неудобствата не са отшумели след кратък период, се препоръчва да се консултирате с личния лекар и да се спре лечението. Нещо повече, за да се направи раздразнението по-малко болезнено, се препоръчва да се прилагат компреси с лайка.

Когато става въпрос за начина на прилагане, единична доза на ден, например преди лягане, е достатъчно, за да се даде възможност на Letisse да работи върху миглите. Не е необходимо прилагането на козметиката повече от това. Защо? Количеството на серума в една бутилка трае два месеца при прилагане сутрин и вечер (една капка за всяка линия на миглите). Нещо повече, прилагането на по-големи количества от козметиката, или увеличаване на честотата на прилагане може да доведе до раздразнения.

По принцип, основната цел на Latisse е да разшири и подобри плътността на миглите. Първите резултати могат да се наблюдават след около три седмици от редовното прилагане. Мигли удвояват дължината си. За съжаление, в момента на приключване на процедурите, удължените мигли просто падат и се заменят с мигли, идентични с тези от преди лечението.

Плюсове:

  • Удобно дозиране
  • Разширява и подобрява плътността на миглите

Минуси:

  • Дразни
  • Краткотрайни резултати
  • Не е толкова ефективен