СЕРУМ ЗА МИГЛИ RAPIDLASH

Задачата на серума за мигли Rapidlash е заудължаване, за подобряване на плътността и подхранване на миглите. Продуктът е затворен в сребърна бутилка с 3 мл капацитет. Заслужава да споменем, че Rapidlash може да се използва също така не само върху миглите, но и за веждите.

rapidlash

Ефектите от лечението Rapidlash са видими след шест месеца на прилагане. Обикновено миглите стават няколко милиметра по-дълги, по-плътни и по-дебели. Нещо повече, Rapidlash предвижда също укрепване, овлажняване и подхранване. За съжаление, след около месец постигнатите резултати са склонни да изчезнат, и да направят нещата по-лоши. Повторното прилагане на Rapidlash произвежда само незначителни ефекти.

Изглежда, че миглите са станали устойчиви на работата на веществата на серума за мигли.

Прилагането на балсама за мигли Rapidlash трябва да се извършва всяка вечер. Преди това е необходимо да се очисти и подсуши кожата на клепачите от всички остатъци на грим. С помощта на четка трябва да се направи линия по протежение на основата на миглите на горните и долните клепачи. За щастие, Rapidlash се абсорбира бързо и не се спуска в очите. Ако се окаже, че козметиката достига очите, е необходимо да ги изплакнете с топла вода, да прекратите лечението или, в най-сериозните случаи, да се консултирате с лекар.

Серумът за мигли Rapidlash се поставя в малка картонена кутия. Вътре има две отделения, които гарантират предпазването на серума както от механични повреди така и от разливане. Другото отделение е определено за листовката, съдържаща цялата съществена информация за поставяне, лечение, състав и функциониране на продукта.

Плюсове:

    • Укрепва и подхранва миглите
    • Лесен за нанасяне
    • Красив пакет
    • Може да се прилага върху веждите
    • Прави няколко милиметра по-дълги мигли

Минуси:

    • Ефектите изчезват в момента на спиране на прилагането на серума
    • Може да раздразни