СЕРУМ ЗА МИГЛИ TALIKA LIPOCILS

СЕРУМ ЗА МИГЛИ TALIKA LIPOCILS

talika_lipocilsСерумът за мигли Talika Lipocils е един от тези серуми, които имат спиралоподобен апликатор вместо типична четка. Поради тази причина той трябва да се прилага както ако покривате миглите със спирала. Единствената разлика между тях е,че Talika Lipocilis е прозрачен. Вероятно, използването на спиралоподобен апликатор е по-малко неприятно, обаче, той е в състояние да достигне основата на миглите до самото място, където трябва да бъде разпределен серума за мигли. При такива обстоятелства ясно се вижда, че формата на апликатора директно влияе върху ефективността на продукта.

Първите ефекти от лечението стават очевидни след два месеца от датата на първото поставяне. Резултатите обикновено са във форма на укрепване, подхранване и овлажняване на миглите. В резултат на това може да се приеме, че Talika Lipocils влияе на общото състояние на миглите. Истината е, че тяхната дължина, дебелина, цвят или плътност не се влияят значително.

Изучавайки състава на серума за мигли, можете да откриете, че всички свойства на продукта са строго свързани само с грижата за мигли.

Серумът Talika се предлага в синя бутилка затворена със сребърна капачка. Продуктът се продава в две различни версии на капацитета: 4,2 мл и 10 мл. За да запази своята свежест серумът за мигли, трябва да осъзнаетеняколко неща. Първо, бутилката се затваря плътно ако не се използва. Това ще забрани не само въздухът да има достъп до съдържанието на бутилката, но и всички възможни замърсители ще останат извън бутилката. На второ място, се предлага да се чисти апликатора веднъж седмично, или със смес от вода и сапун или със козметика за почистване на грим.

Talika Lipocils се състои от няколко естествени вещества. Това са, между другото, коприва, алантонин, ябълков екстракт, както и други растения и растителни екстракти. Тези съставки осигуряват овлажняване и подхранване и клепачите и миглите с грижа и облекчение от раздразнения.

Плюсове:

  • Овлажнява и подхранва миглите
  • Грижи се за кожата около очите
  • Натурален състав
  • Ефективност

Минуси:

  • Не удължава миглите
  • Не сгъстява миглите
  • Апликатор
  • Слепва миглите