СЕРУМ ЗА МИГЛИ LASHCODE

 

Ако искайте вярвайте, но серумът Lashcode е един от най-добрите. Ако никога не сте опитвали такъв продукт, но си търсите идеалния – Lashcode е за вас!

Ще забележите ефективността още в началото на процедурите. Не се притеснявайте, ако кожата ви е свръхчувствителна или ако носите лещи. Lashcode е преминал през много тестове и всеки може да го използва.

lashcode eyelash serum

 

Този серум има много предимства и успява да победи конкуренцията. Над всичко Lashcode е с голяма опаковка, издържа много време и цената отговаря на качеството и на бързите резултати, които получавате.

Главната задача на Lashcode е да стимулира миглите да растат.

След него очите ви ще са красиво подчертани и ще зашеметяват с ефект на милиони мигли! Благодарение на Lashcode много жени се отказаха от изкуствените мигли. Серумът ги прави красиви и ви позволява да нанасяте спирала само ако искате, а не защото се налага да увеличите дължината, обема и плътността. Lashcode напълно променя външния вид на миглите ви.

Няма да имате нужда от очна линия, моливи и спирала. Lashcode прави естествените мигли с до 50% по-дълги и гъсти! Обемът на миглите също се удвоява. Ето защо трябва да се сбогувате с изкуствените мигли завинаги, Насладете се на естествените. Откажете се и от удължителите и извивачките за мигли – Lashcode е най-добрият избор, водещ до красиви мигли!

Няма значение дали страдате от къси, светли или изтъняващи мигли, този продукт е решението на всички проблеми.

Lashcode не само издължава, сгъстява и повдига миглите, а и ги поддържа здрави. През първите седмици от третирането на миглите, те стават видимо по-силни. Серумът поддържа оптималните нива на хидратация и подхранва кожата на клепачите.

Нанасянето е бързо и лесно: слагайте веднъж на ден (например вечер след почистване на грима) на сухи клепачи (нанасяне подобно на очна линия). Продуктът се абсорбира бързо и започва да подсилва фоликулите от първото използване. Едно бързо движение е достатъчно. Само това ви дели от сдобиването с невероятни, гъсти, здрави мигли – само едно движение!

www.lashcode.bg

Плюсове:

  • Стимулира растежа, издължава и уплътнява миглите.
  • Осигурява оптимални нива на хидратация.
  • Има подхранващ ефект върху кожата на клепачите.
  • Нанасянето е много лесно.
  • Първите резултати са видими само след две седмици.

Минуси:

  • Предлага се само онлайн.