СЕРУМ ЗА МИГЛИ FEG

Серумът за мигли FEG е затворен в малка пластмасова бутилка. Тя е достатъчно голяма, за да съхранява 3 мл от течността, която е точното количество на козметичния продукт, необходим за да се проведат пет месеца лечение. Поради факта, че състава на FEG се характеризира с естествени съставки, на страдащите от алергии се препоръчва да се консултират с личния лекар преди първото приложение на серума за мигли. Същите компоненти са отговорни за клепачите и при грижа за кожата около очите .

feggПлътната консистенция на серума за мигли FEG пречи на лесното поставяне. С помощта на четката човек трябва да нанася продукта няколко пъти. Нещо повече, FEG може да слепва миглите заедно и да оставя бели петна, които изсъхват и правят почистването на грима по-трудно. С цел да се отстранят непривлекателните петна, които са остатъци от серума за мигли, се препоръчва да се използва или течен почистващ продукт за отстраняване на грим или памучен тампон, напоен с топла вода.

В случай, че продуктът достигне до очите, той може да предизвика дискомфорт и дори да предизвика алергични реакции.

Серумът за мигли FEG съдържа не само вещества, които влияят на растежа на миглите, но и естествени вещества. Това са, между другото, B12 витамин, както и екстракти от краставица, зелен чай и тиквени семки. Очевидно е, че тези, които са алергични към някоя от съставките не се препоръчва да се възползват от козметичния продукт. Всъщност наличието на растителни екстракти може да предположи, че серума за мигли притежава само свойства за грижа.

След няколко месеца на прилагане миглите стават по-здрави, хидратирани, гъвкави, и като цяло по-красиви. От друга страна, удължаване или подобрение на плътността е по-скоро съмнително. Нещо повече, трудно е да се забележи укрепване или регенерация на миглите. За съжаление, серумът за мигли FEG не изпълни определени очаквания.

Защото серумът за мигли FEG може да бъде закупен чрез интернет, може да срещнете много фалшификати на този козметичен продукт. Естествено, съветваме ви да не използвате такива продукти, тъй като това може да доведе до вредни странични ефекти, да причини възпаления, алергии, както и заболявания на кожата и очите.

Плюсове:

  • Грижи се за миглите и кожата на клепачите
  • Овлажнява и прави миглите гъвкави
  • Натурални съставки

Минуси:

  • Нито удължава нито подобрява плътността
  • Начина на приложение
  • Множество фалшификати