СЕРУМ ЗА МИГЛИ ЗА ВСЕКИ

Серумът за мигли е универсален продукт за красота. Жените го обичат, но има нарастваща тенденция за мъже, които го използват все по-често. Свикнали сме да се каже, че жена трябва да е красива, но в днешно време, мъжете искат да се грижат за себе си и те не искат техните нужди да бъдат пренебрегвани. Преди мъжете използваха само сапун и пяна за бръснене. Тези времената са се променили. Сега всяка козметична компания има серия, посветена на „по-грозния“ пол. За щастие, серумите за мигли не правят разлика в пола на потребителя.

Всички продукти за растеж могат да бъдат използвани както от мъже, така и от жени, и резултатите ще бъдат едни и същи.

Основната роля на серума за мигли е да направи миглите много по-дълги и по-дебели. По време на цялото лечение, корените на миглите се хранят и хидратират, така че те могат да започнат производство на плътни и здрави мигли. Добрият серум за мигли не е прищявка, но е задължителен за тези, които са загубили своите коса, вежди и мигли поради болест. Когато е необходимо, за да се ускори растежа на миглите серумът за мигли е единственият вариант. Когато коренът е оптимално стимулиран, миглата може да израсте в рамките на 14 дни и и да падне по-късно от обикновено.

Многобройни дерматологични тестове са извършени преди да бъде пуснат на пазара серума за мигли. Всеки продукт е тестван върху стотици доброволци, за да се изключи всякакъв обратен ефект. Зоната за кожата на очите е изключително деликатна и чувствителна следователно всички серуми за мигли трябва да отговарят на най-високите стандарти.

Формулата на всеки серум за мигли е на базата на естествени съставки на плодове и други растения. Никой от серумите от висок клас не е тестван върху животни.

Ако току-що сте приключили радио- или химио-лечение можете да започнете да използвате някои серуми за мигли без никакъв страх от дразнене. Винаги четете инструкцията, преди да използвате продукта. Тези, които носят контактни лещи, не забравяйте да ги свалите, преди прилагането на серума за мигли. Ако кожата ви е супер чувствителна, можете да тествате серума на китката си и изчакайте няколко минути, за да се провери дали има някаква алергична реакция