КАК ДА ИЗПОЛЗВАМЕ СЕРУМА ЗА МИГЛИ

Кой не би искал да има дълги лъскави мигли? Всички жени правят всичко, което е по силите им, за да се подобри състоянието им. Важно е да се осъзнае, че всички видове спирали или екстеншъни на миглите с течение на времето може да ви дадат обратния резултат. Досега серумите за мигли са единственият естествен начин за подобряване на вашите мигли. Как да използвате серума за мигли?

Запазете спокойствие и продължавайте да четете.

Стъпка 1 – Сваляне на грима
Повечето, ако не всички продукти за грижа за кожата не работят на претоварена кожата. Активните вещества не могат да проникнат през следите от грим и други примеси. Очният премиер, коректор, мазният крем за очи блокират естествените съставки на серума за мигли да достигнат до корените и да работят в пълния им потенциал. Не забравяйте винаги да почистите кожата си преди нанасяне на серума за мигли. Подсушете кожата си с кърпа, така че да няма влага на вашите клепачи. Повечето серуми за мигли се препоръчва да се използват преди лягане, когато това е идеалното време да се измие лицето ви, така или иначе.

Стъпка 2 – Апликация
Когато кожата ви е кристално чиста използвайте серума за мигли съгласно инструкциите на производителя. Голяма част от серумите имат една малка четка-апликатор, която прилича на апликатора на очна линия. Вие трябва да започнете прилагането на серума за мигли от вътрешния ъгъл на очите като премествате дюзата по протежение на линията на миглите към външния ъгъл на окото. Не е необходимо да използвате продукта на долната линия на миглите, тъй като серума ще се прехвърля, докато мигате. Някои серуми имат спирала като четка и ние ги прилагаме въртейки по миглите от корените нагоре, за да се достигнат краищата. Всеки серум за мигли стимулира растежа на косата, така че ако имате оскъдни вежди можете да го използвате и там, дори ако производителят не споменава за тази възможност.

Стъпка 3 – Лечение
Фазата на растеж е през следващите 90-150 дни и това е оптималното време за работа на всеки серум за мигли. Ако производителя обещава невероятни мигли само след 10 дни, това просто не може да бъде вярно. Необходимо е време, за да растат и ако искате да видите резултатите, ще трябва да се изчакате най-малко 6 седмици. За най-добри резултати се опитайте да използвате серума за мигли преди лягане, така че активните агенти да имат достатъчно време да се закрепят за фоликулите и да работят от там.

Стъпка 4 – Запазете спокойствие и продължавайте да използвате серума за мигли
Дори и най-добрият серум за мигли няма да работи, ако забравяте да го използвате. Да помните за прилагането на серума може да изглежда уморително, но ще видите, че отнема само 3 секунди и бързо ще се превърне в част от вашата рутина преди лягане.